Folyamatos, nyílt foglalkozások a Felkelő Nap Háza Stúdió-ban

A Felkelő Nap Házában szakképzett oktatók vezetésével különféle mozgásformák gyakorlására van lehetőség. Az egyes foglalkozások változó nehézségűek, így nem csak a fiatalabb de az idősebb korosztály számára is végezhető edzések közül is választhatsz.

Az alábbi foglalkozások jó lehetőséget biztosítanak a testtudatosság elsajátítására, az egészség megőrzése és a elme megnyugtatására.

Bubblebuttyoga

Taichi, Chikung

Kínai eredetű, úgynevezett belső erős harcművészet. Elsősorban a csi-nek mint az univerzum energiájának a felhasználására vonatkozik. Mivel a tajcsicsuan kifinomult, a teljes testet megmozgató és harmóniára vezető mozgások rendszere, jótékony hatással van a testre és lélekre egyaránt, azaz általában véve a fizikai és lelki egészségre...

Tovább

Önismereti Taichi

2002 óta gyakorlom a tradícionális „chen” stílusú taiji quan-t a Magyarországi Chen Stílusú Taiji Quan egyesületben. Az Egyesület Han Kui Yuan, Magyarországon élő 19-ik generációs taiji quan nagymester folyamatos, személyes szakmai vezetése alatt működik.

Tovább

MediBall a Felklelőnap házában

MediBall

A MediBall gyakorlása során a gyakorló egyre mélyebben ismeri meg mindhárom területet. Hatékonyabban képes ezeket a saját szándéka szerint működtetni. Kimunkálja azt, hogy miképpen tudja összekapcsolni, szinkronba hozni ezeket egymással is. Ezek a képességek olyan módon fejlődnek, hogy a gyakorló egyre jobban tudja irányítani az életét minden területen.

Tovább