Folyamatos, nyílt foglalkozások a Felkelő Nap Háza Stúdió-ban

A Felkelő Nap Házában szakképzett oktatók vezetésével különféle mozgásformák gyakorlására van lehetőség. Az egyes foglalkozások változó nehézségűek, így nem csak a fiatalabb de az idősebb korosztály számára is végezhető edzések közül is választhatsz.

Az alábbi foglalkozások jó lehetőséget biztosítanak a testtudatosság elsajátítására, az egészség megőrzése és a elme megnyugtatására.

Gerinctorna senior - Felkelő nap háza

Gerinctorna Senioroknak

Manapság egyre többen választják a jógát a testet gyógyító és az elmét nyugtató hatása miatt. A jóga - azon túl, hogy elősegíti az ízületek, ínszalagok, inak mozgékonyságát- az egyedüli mozgásforma, mely a belső szerveket és mirigyeket is megmozgatja. Orvosi tanulmányok igazolják, hogy a test egészére hat. Számos betegség kockázata csökkenthető ezáltal.

Tovább

Pilates - Felkelő nap háza

Pilates kezdőknek, középhaladóknak

A pilates mozgásforma táplálkozik a jóga pozíciókból, a gimnasztika elemeiből, de számos egyedi gyakorlatot is tartalmaz.
A módszer elsődleges célja a testtudat fejlesztése és az „(erő)központ” megerősítése. Főszempont a gerinc védelmét biztosító izomcsoportok koncentrált átmozgatása és erősítése, de fontos feladata az olyan izomcsoportok fejlesztése is, melyek segítségével lekerül a terhelés az ízületekről...

Tovább

Bubblebuttyoga

Taichi, Chikung

Kínai eredetű, úgynevezett belső erős harcművészet. Elsősorban a csi-nek mint az univerzum energiájának a felhasználására vonatkozik. Mivel a tajcsicsuan kifinomult, a teljes testet megmozgató és harmóniára vezető mozgások rendszere, jótékony hatással van a testre és lélekre egyaránt, azaz általában véve a fizikai és lelki egészségre...

Tovább

Önismereti Taichi

2002 óta gyakorlom a tradícionális „chen” stílusú taiji quan-t a Magyarországi Chen Stílusú Taiji Quan egyesületben. Az Egyesület Han Kui Yuan, Magyarországon élő 19-ik generációs taiji quan nagymester folyamatos, személyes szakmai vezetése alatt működik.

Tovább

MediBall a Felklelőnap házában

MediBall

A MediBall gyakorlása során a gyakorló egyre mélyebben ismeri meg mindhárom területet. Hatékonyabban képes ezeket a saját szándéka szerint működtetni. Kimunkálja azt, hogy miképpen tudja összekapcsolni, szinkronba hozni ezeket egymással is. Ezek a képességek olyan módon fejlődnek, hogy a gyakorló egyre jobban tudja irányítani az életét minden területen.

Tovább

Állandó programok

Felkelő Nap Háza
Mozgás  és Életmód Stúdió

Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 36. 2.em 3/a
Tel.: +36 (30) 546-1572