Folyamatos, nyílt foglalkozások a Felkelő Nap Háza Stúdió-ban

A Felkelő Nap Házában szakképzett oktatók vezetésével különféle mozgásformák gyakorlására van lehetőség. Az egyes foglalkozások változó nehézségűek, így nem csak a fiatalabb de az idősebb korosztály számára is végezhető edzések közül is választhatsz.

Az alábbi foglalkozások jó lehetőséget biztosítanak a testtudatosság elsajátítására, az egészség megőrzése és a elme megnyugtatására.

Astanga jóga - Felkelő nap háza

Ashtanga jóga, gerinc jóga

Tradicionális astanga vinyasa óra, szanszkrit számolással(minden mozdulathoz tartozik egy legzes, ezt óramű pontossággal gyakoroljuk a vezetett astangan). A tanár által diktált tempó és a számolás kovetese, fegyelmet (tapas) gerjeszt és segíti a gyakorlok fizikai és szellemi fejlődésését.

TantraRandi- Felkelő nap háza

Tao Csikung

A Tao Csikung egy jó lehetőség azoknak, akik a test lélek szellem harmóniájának megteremtésére törekednek. Kis befektetéssl, nagy energiák megtapasztalása. 

MediBall

MediBall

A MediBall egy kínai eredetű labdajáték, mely a Taiji körkörös mozdulataira épül, és eredetileg stresszoldásra és figyelem fejlesztésre hozták létre, 25 évvel ezelőtt.

Önismereti Taichi

2002 óta gyakorlom a tradícionális „chen” stílusú taiji quan-t a Magyarországi Chen Stílusú Taiji Quan egyesületben. Az Egyesület Han Kui Yuan, Magyarországon élő 19-ik generációs taiji quan nagymester folyamatos, személyes szakmai vezetése alatt működik.

Kontant improvizáció a Felklelőnap házában

Space of Contact

A kurzus anyagát testünk tereinek (elülső, hátulsó és középső és együttes) érzékelése és az azokon keresztüli kapcsolódással való táncos kísérletezés adja.
Ilyen, és ezekhez hasonló kérdésekkel foglalkozunk tapasztalati úton, kontakt
improvizációt gyakorolva...

Felkelő Nap Háza
Mozgás  és Életmód Stúdió

Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 36. 2.em 3/a
(18-as kapucsengő)
Tel.: +36 (30) 546-1572